Confetti

Specialisme
Sweet Colours is gespecialiseerd in het produceren en leveren van confetti voor trouwerijen. Aangezien verse rozenblaadjes snel verwelken, arbeidsintensief en duur zijn kunt u bij ons rozenblaadjes en hortensiablaadjes het hele jaar direct uit voorraad kopen in onze webwinkel. Door unieke conserveer- en vriesdroog technieken zijn wij in staat confetti te leveren met behoud van natuurlijke eigenschappen zoals kleur en vorm, maar dan lang houdbaar!

Thema bruiloft
Doordat wij uitsluitend met natuurlijke producten werken is onze confetti 100% biologisch afbreekbaar en daarom welkom op iedere locatie. Confetti strooien bij trouwerijen is een traditie voor vele eeuwen, u wilt toch immers de mooiste foto’s van uw trouwdag? Steeds meer bruidsparen besteden meer aandacht aan een thema of kleur voor hun bruiloft. Vaak zijn het maar kleine aanpassingen die moeten gebeuren, maar het geeft uw bruiloft zoveel extra en glamour. Het strooien of decoreren van tafels met rozenblaadjes versterkt uw kleurenthema en geeft een persoonlijke en luxe uitstraling.

Goedkope confetti
We verkopen voor ieder budget de juiste rozenblaadjes. Premium rozenblaadjes in vele kleuren voor uw thema en onze speciale ‘B-keus gemengd’ om te gebruiken als confetti bij trouwerijen. Al onze gevriesdroogde rozen worden na het vriesdroogproces geplukt en gesorteerd met de hand door onze medewerkers. De B-keus rozenblaadjes worden gescheiden van onze topkwaliteit rozenblaadjes omdat ze afwijken van kleur, gekruld of gescheurd zijn. We verkopen onze B-keus gemengd in 8 en 24 liter dozen. Dit zijn veruit onze meest verkochte rozenblaadjes, u ontvangt veel rozenblaadjes voor niet veel geld. Ideaal om te stooien over het bruidspaar of als decoratie op de grond naar een altaar.