Uw privacy

Uw gegevens
Sweet Colours gebruikt zijn klantgegevens uitsluitend voor het verwerken van bestellingen. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.

SSL Beveiliging
Bij Sweet Colours kunt u 100% veilig winkelen! Wij zijn in het bezit van een SSL certificaat waardoor uw gegevens te allen tijde beschermd worden. U herkent dit aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser.

Wat betekent SSL?
Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat je op de goede website zit maar in werkelijkheid zit je op een vervalste website waardoor je gevoelige informatie weggeeft. SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de datastroom tussen onze website en u als bezoeker niet leesbaar is voor anderen.

Adyen
Voor ons online betalingsverkeer biedt Sweet Colours u Payment Service Provider Adyen. Dankzij het door Adyen verkregen Thawte SSL Certificaat wordt de hoogst mogelijke graad van authenticatie verkregen. Als officieel businesspartner van Thuiswinkel.org houdt Adyen zich aan de strikte gedragsregels rond informatieplicht, privacy, herroepingrecht en geschillenbeslechting. Alle aankopen die u bij Sweet Colours doet zijn dan ook gegarandeerd veilig! De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Sweet Colours worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Onze gegevens
Sweet Colours
Westeinderweg 4
1687 PK Wognum
Holland
Tel. 0229-507943
K.v.K. 59387092
BTW Nr. 853454309B01

Veilig winkelen? Ook bij Sweet Colours!