Longlife rozen

Rozen
Een boeket rozen zegt meer als duizend woorden. Een gift voor liefde, een boeket als dank of gewoon als decoratie in de huiskamer. Rozen brengen vreugde in het leven met de mooiste kleuren en frisse uitstraling. Helaas duurt de vreugde van verse rozen niet langer dan 2 weken. In tegenstelling tot onze longlife rozen, deze zijn houdbaar voor meerdere jaren!

Hoe worden longlife rozen gemaakt?
Voor het conserveren wordt er uitsluitend met de beste kwaliteit verse rozen gewerkt die met de hand gesneden zijn. Nadat de rozen de juiste rijpheidsstadium hebben bereikt, worden deze behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces waarbij de natuurlijke sappen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Hierdoor stabiliseren we in feite het groeiproces. Daardoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur.

Het voordeel van longlife rozen

  • Langer houdbaar dan 1 jaar
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Jaarrond dezelfde prijzen. U betaalt dus niet meer tijdens piekperiode’s
  • In tegenstelling tot echte rozen hebben longlife rozen geen water of andere verzorging nodig.
  • 100% biologisch afbreekbaar

Verzorging van longlife rozen
Om optimaal te kunnen blijven genieten van dit mooie product hoeft u niet veel te doen. U kunt onze rozen het beste bewaren in een droge, donkere ruimte. Probeer fel zonlicht, hoge vochtigheid en contact met water te voorkomen. Verzorg de rozen met liefde en u zult er jaren van genieten!