Rose amor

Rose amor/Emihana
Rose amor is een toonaangevend producent en exporteur van premium gestabiliseerde rozen, met distributeurs in heel Europa, de Verenigde Staten, Japan, China en vele andere landen. Met 15 jaar ervaring is Rose amor marktleider in het produceren van de hoogste kwaliteit geconserveerde rozen. Door een uniek conserveringsproces worden verse rozen behandeld met een samenstelling van glycerine en kleurstoffen waardoor de rozen houdbaar zijn voor meer dan 1 jaar. Hier is een proces van 3 jaar ontwikkeling aan vooraf gegaan.

Verpakking
Nadat de verse rozen gestabiliseerd zijn worden deze in kuipjes geplaatst in een stevige kartonnen verpakking mét kijkvenster. Hierdoor kunnen de rozen niet beschadigen en goed vervoerd worden. De Rose amor rozen zonder steel worden aangeboden in diverse maten zoals M, L, XL en zelfs XXL. De afmeting van deze rozen varieert tussen een diameter van 3-9 cm en een hoogte van 3-7cm. Ook worden de geconserveerde rozen met een steel van circa 70 cm. aangeboden, deze zijn per stuk verpakt.

Misverstand: gevriesdroogde of geconserveerde rozen?
Er is een groot misverstand onder consumenten en bloemisten met betrekking tot gevriesdroogde en geconserveerde rozen. Gevriesdroogde rozen zijn uitsluitend geschikt voor het verwerken van gevriesdroogde rozenblaadjes, daar zijn we inmiddels in gespecialiseerd. Deze rozenkoppen zijn niet geschikt als decoratie. Zoekt u échte rozenkoppen als decoratie die lang houdbaar zijn? Dan zoekt u geconserveerde rozen. Deze rozen zijn fluweelzacht, mooi en sterk van kleur en langer houdbaar dan 1 jaar!

Eenvoudig en snel te bestellen in onze webwinkel
Sweet Colours verkoopt de rozen van Rose amor in ruim 30 kleuren en 4 verschillende afmetingen (M,L,XL en XXL). U ontvangt uw bestelling altijd in een fraaie verpakking mét kijkvenster. Klik op de foto met uw gewenste kleur voor meer informatie over afmetingen en prijzen (bijvoorbeeld de prachtige donkerrode of pastel gekleurde lichtroze rozen). De gestabiliseerde rozen zijn direct te koop in onze webwinkel en worden dezelfde dag nog verzonden! Behandel de rozen thuis met zorg en u zult er lang plezier aan beleven.