Gestabiliseerde rozen

Wat zijn gestabiliseerde rozen?
Stabiliseren van verse rozen is tegenwoordig erg populair. De uitvoering van dit proces is al begonnen in de jaren 80 van de vorige eeuw en is daarna steeds meer gemoderniseerd. De laatste technieken zorgen ervoor dat verse rozen houdbaar zijn voor meerdere jaren in vele kleuren. Gestabiliseerde rozen zijn échte rozen. Door verse rozen te behandelen met een unieke methode zijn de rozen houdbaar voor meer dan 1 jaar met behoud van de natuurlijke uitstraling en zachtheid.

Hoe worden verse rozen gestabiliseerd?
Voor het stabiliseren wordt er uitsluitend met de beste rozen gewerkt die met de hand gesneden zijn. Nadat de verse rozen het juiste rijpheidsstadium hebben bereikt, worden de rozen behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces waarbij de natuurlijke sappen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Het resultaat is een prachtig product dat aanvoelt als een vers geplukte roos. Natuurlijk voor het oog en toch veel langer houdbaar dan 1 jaar! Het geheim? We stabiliseren in feite het groeiproces. Daardoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. En in tegenstelling tot echte rozen hebben gestabiliseerde rozen geen water of andere verzorging nodig.

Wat wordt er met gestabiliseerde rozen gedaan?
Deze speciale rozen zijn erg populair onder hotels, designers, floristen en etaleurs. U ziet ze verder regelmatig bij trouwerijen opduiken. Daar worden ze gebruikt als corsage, versiering op de cake of als sfeervolle decoratie op tafels. (zie onze fotogalerij) Dat het product behoorlijk wat aanhangers heeft, blijkt wel uit het feit dat er zelfs speciale workshops worden gegeven met gestabiliseerde rozen. 

Gestabiliseerde rozen kopen in onze webwinkel
In onze webwinkel kunt u snel, veilig en eenvoudig gestabiliseerde rozen kopen. U hoeft zich niet te registreren als klant. U kunt nu zelfs nóg sneller afrekenen met onze social media koppelingen waardoor u niet eens meer uw adresgegevens hoeft in te vullen, wel zo makkelijk! We bieden onze gestabiliseerde rozen in 16 kleuren en 3 formaten aan: groot, middel en klein. Onze rozen worden direct uit voorraad verkocht en geleverd in een fraaie verpakking mét kijkvenster. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW. 

Korting
Als u €100,- of meer besteedt en minimaal twee producten koopt, dan komt u in aanmerking voor een korting die kan oplopen tot wel 20%.

Wat te doen voor een korting?
Wat moet u daarvoor doen tijdens het winkelen in onze webwinkel? Mail uw bestelling, vraag een kortingscode aan en profiteer van extra voordeel. U ontvangt de unieke kortingscode dan per e-mail. Voer deze code in bij uw bestelling en klik op 'Activeren' om de korting te activeren.

Tip: zelfs op onze ‘Speciale aanbiedingen’ ontvangt u een staffelkorting!

We hanteren de volgende kortingsstaffel:

  • €100-€500,   10% korting
  • €500-€1000, 15% korting
  • >€1000,         20% korting