Geconserveerde rozen

Geconserveerde rozen zijn échte rozen!
Een roos die eruit ziet en aanvoelt als een vers geplukte roos en toch veel langer houdbaar is. De geconserveerde rozen van Sweet Colours zijn van een prachtig natuurlijke schoonheid. Deze rozen zijn niet te vergelijken met gedroogde-, gevriesdroogde-, of zijde rozen. Voor het conserveren van dit product wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd technisch proces waarbij de natuurlijke sappen in echte rozen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Het resultaat is een prachtig product dat aanvoelt als een vers geplukte roos. Natuurlijk voor het oog en toch veel langer houdbaar dan 1 jaar!

Populair product
Het geheim? We stabiliseren in feite het groeiproces. Daardoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. En in tegenstelling tot echte rozen hebben geconserveerde rozen geen water of andere verzorging nodig. Deze speciale rozen zijn erg populair onder designers, floristen en etaleurs. U ziet ze verder regelmatig bij trouwerijen opduiken. Daar worden ze gebruikt als corsage, versiering op de cake of als sfeervolle decoratie op tafels. Dat het product behoorlijk wat aanhangers heeft, blijkt wel uit het feit dat er zelfs speciale workshops worden gegeven met geconserveerde rozen. 

Eenvoudig en snel te bestellen in onze webwinkel
We bieden u dit product in 16 kleuren en drie verschillende afmetingen (groot, middel of klein). U ontvangt uw bestelling altijd in een fraaie verpakking mét kijkvenster. Klik op de foto met uw gewenste kleur voor meer informatie over afmetingen en prijzen (bijvoorbeeld de prachtige bordeaux rozen of pastel gekleurde licht roze rozen). De geconserveerde rozen van Sweet Colours zijn van absolute topkwaliteit. Behandel ze thuis met zorg en u zult er lang plezier aan beleven.